Toldos y Cubiertas - Nota legal

En compliment de la Llei 34/2002 de l'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s'indiquen a continuació les dades de l'empresa:

Tendals i Cobertes ©
Avd Vidreres, 155 - 157
17310 LLoret de Mar - Girona
Telf. 972 377 755 - 619 441 846
Email info@toldosycubiertaslloret.com

Propietat Intel·lectual

El codi font, dissenys gràfics i software, textos, informació i contingut de la web http://www.toldosycubiertaslloret.com estan protegits per la legislació espanyola sobre drets en Propietat Intel.lectual, i no es permet la reproducció i / o publicació total o parcial ni difusió sense el permís previ i per escrit de Tendals i Cobertes ©.

Tendals i Cobertes © vetllarà pel compliment i la utilització dels continguts, exercint les accions civils i penals que corresponguin en cas d'infracció.

Protecció de Dades de caràcter personal

Sobre la base de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal Tendals i Cobertes © informa que les dades rebudes són tractats amb l'exclusiva finalitat de la gestió del servei contractat i incorporades a la nostra base de dades.

L'usuari podrà en tot moment exercir el seu dret d'accés, rectificació i cancel.lació i oposar-se al tractament de les seves dades

Responsabilitats

Tendals i Cobertes © es reserva el dret de poder modificar, sense previ avís, la informació, presentació i configuració del web.

Tendals i Cobertes © no es responsabilitza dels virus que tinguin una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts.

Tendals i Cobertes © es compromet a no publicar publicitat enganyosa.