ESP | CAT | FR | GER

Cobertes mòbils

Els sostres mòbils de Tendals i Cobertes tenen l'avantatge que són altament personalitzables, adaptant-se a les necessitats de cada client. Pots triar les mesures, materials, colors i el tipus d'accionament (manual o motoritzat). Volem donar-te les millors opcions perquè gaudeixis del teu espai sense dependre de canvis meteorològics. i de la brutícia allargant la vida útil del tendal.

Tendals cofres

Es pot fixar a sostre, paret o entre parets. És una variant del tendal amb braços articulats o invisibles, la diferència radica que el teixit i els braços queden dins d'un calaix hermètic o cofre quan el tendal està completament tancat. D'aquesta manera la lona i mecanismes queden protegits dels agents atmosfèrics i de la brutícia allargant la vida útil del tendal.

Tancaments

Li agradaria incorporar en el seu habitatge / negoci elegants tancaments d'alumini que combinin una bona protecció climàtica amb l'estètica moderna i la lluminositat desitjades? A Toldos i Cobertes treballem per proporcionar-li el producte més satisfactori en aquest sentit. El nostre nom és sinònim de qualitat i versatilitat en la fusteria d'alumini, donant forma a multitud de solucions.

Presentació

La nostra filosofia: el nostre estendard

En Tendals i Cobertes ® no només fabriquen i instal · len productes de qualitat sinó que també viuen aquesta qualitat. En la presa de contacte amb el client, en la instal · lació, en el servei postvenda. Una continuïtat necessària per a l'òptima satisfacció del client.

La qualitat és palpable en tots els seus productes aportant-los fiabilitat, elegància i intemporalitat.

Manteniment i recomanacions

El millor per a la brutícia derivada de la contaminació atmosfèrica és netejar-la amb un raspall sec periòdicament. Les taques puntuals en teixit i alumini es netegen amb aigua aproximadament a 30 graus i un detergent neutre per a peces delicades. Esbandir diverses vegades i deixar assecar. En cas de vents forts i pluges torrencials recollir el tendal.

En dies de pluja moderats el tendal pot ser molt útil. Però si recollim el tendal mullat hem més tard deixar assecar per no provocar taques de floridura verda en el teixit.

Tendals - Cortines interiors - Arquitectura tèxtil

Ens dirigim a vostès per presentar la nostra empresa dins el sector de l'protecció solar.

A més els podem oferir un servei de manteniment per a tot tipus de tendals, fins i tot quins no instat·lats per nosaltres.

Desitgem que ens conegui i per això volem oferir-li un servei a les seves instal.lacions, sempre amb la garantia i seguretat que ens caracteritza.

Així mateix, estem en condicions de realitzar grans cobertes en arquitectura tèxtil. Posem a la seva disposició un departament de càlcul per a professionals d'enginyeria i construcció.

Perquè la professionalitat i la seguretat compten!

El recurs més valuós que posseeix qualsevol empresa és el potencial humà. En Tendals i Cobertes ® potencien i cuiden un equip humà molt professional, aportant-los formació i motivació.

Però també ho és la seguretat. Complint la Llei de Prevenció de Riscos Laborals (31/1995) publicada al BOE el 1995.11.10. Amb la finalitat de promoure la seguretat i la salut dels treballadors mitjançant l'aplicació de mesures i el desenvolupament de les activitats necessàries per a la prevenció de riscos derivats del treball.

Confiança i seguretat: en Tendals i Cobertes ® qualsevol incidència està coberta a través d'una pòlissa de responsabilitat civil.

Sensibilitzats amb la qualitat i el servei tots els productes fabricats i instal · lats per Tendals i Cobertes ® compleixen: La normativa DIN ISO 9001 basada en un sistema de gestió de qualitat implantat en tot el procés de fabricació del producte amb la finalitat de garantir la seva qualitat òptima . I els requisits de prestacions de seguretat establerts segons la norma europea EN 13.561 de maig del 2004, que especifica els requisits de seguretat que han de complir els tendals que equipen edificis, la qual està en vigor des del 1 de març del 2006. Sent etiquetats amb la marca CE.

Treballem amb primeres marques

Amb la completa selecció de les nostres marques, Tendals i Cobertes disposa d'una extensa gamma de productes i serveis per satisfer les necessitats i gustos dels nostres clients

Garantía

La garantia de Tendals i Cobertes ® és per un període de dos anys incloent qualsevol defecte de fabricació i instal · lació. Excloent qualsevol avaria provocada per agents atmosfèrics (vents, tempestes, forces majors), agents elèctrics (pujades de tensió, llamps, interferències), mal ús, manipulació del producte per personal no autoritzat per Tendals i Cobertes ® i el deteriorament habitual pel pas del temps.